Turmericul, o adevărată comoară pentru sănătate! De ce să optezi pentru SUC și nu pentru praf?

turmeric-articolTurmericul, o adevărată comoară pentru sănătate! De ce să optezi pentru SUC și nu pentru praf?

 

Potrivit DcNews, planta de turmeric are puteri miraculoase de vindecare. Considerat a fi cel mai puternic antioxidant natural, turmericul, care face parte din familia ginsengului, are proprietatea de a trata și preveni peste 500 de afecțiuni, încă de acum 2.000 de ani. În ciuda faptului că se găsește și sub formă solidă (praf de turmeric) și lichidă (suc de turmeric), ultimul din urmă este mult mai benefic pentru sănătate, deoarece este mult mai concentrat.

 

 

Ce conține Turmericul?

Potrivit specialiștilor citați de csid.ro, o rădăcină de turmeric conține uleiuri volatile, sescviterpene (alfa şi beta turmerone, alfa-curcumen, zinziberen), monoterpene, un colorant de culoare galbenă, numit curcumină, săruri minerale, peptide solubile în apă (turmeriu peptidă) şi polizaharide.

Recunoastere INTERNATIONALA a sucului de TURMERIC si in ROMANIA. Medicii accepta, in sfarsit, meritele acestui suc de TURMERIC care a ajutat foarte multe persoane.

Vezi filmuletul cu prezentarea sucului de TURMERIC la ”Al V-lea Congres National cu  Participare Internationala de Medicina Integrativa“ la Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”

Ce acțiuni are Turmericul?

Ei bine, potrivit DcNews.ro, planta de turmeric este deosebit de benefică pentru sănătate. Nu doar că tratează durerile de stomac, anumite probleme ale pielii, musculare ori artrita, colicii, hepatita, ci este un adevărat împotriva afecțiunilor de inimă, a îmbătrânirii celulare și a cancerului. Toate aceste proprietăți sunt puse pe seama curcuminei, substanţa activă conţinută de tumeric, căreia i se atribuie proprietătile anticanceroase cele mai puternice din natură.

julianMedicul nutritionist Julian Whitaker, autor al cărții ”Reversing Diabets, citat de sănătate.bzi.ro, susține că ingredientul active din turmeric, curcumina, are proprietatea de a bloca activitatea ciclooxigenazei 2, o enzimă care activează o serie de hormoni ce provoacă durere.

Incheiem cu cea mai importanta „contributie” a TURMERICULUI (CURCUMINA). Dupa cum probabil stii deja, turmericul este extrem de eficient atunci cand vorbim de boli cronice, precum CANCERUL. Astfel, turmericul are proprietati terapeutice remarcabile, fiind o competitie serioasa pentru medicamentele traditionale, folosite in aceste cazuri.

Asa ca, daca anumite tipuri de cancer sunt rezistente la medicamentatia „clasica”, nu la fel se intampla si in cazul turmericului, acesta demonstrandu-si eficacitatea impotriva acestor cancere rezistente la chimioterapie si la terapia cu radiatii ( mai multe informatii aici: http://www.greenmedinfo.com/disease/cancers-drug-resistant)

In momentul de fata, exista mai bine de 27 de studii care arata ca antioxidantul curcumina poate induce moartea celulelor sau sensibilizarea celulelor canceroase rezistente la medicamente multiple in cazul tratamentelor conventionale.

Avand in vedere toate aceste studii si cercetari in cazul TURMERICULUI (curcumina), nu este de mirare ca din ce in ce mai multi oameni il folosesc ca tratament alternativ sau adjuvant in tratarea bolilor cronice, precum cancerul si multe altele, pe care le-am enumerat mai sus.

Acestea fiind spuse, incepe sa folosesti doze mici de turmeric in fiecare zi, daca este posibil. Pe langa faptul ca mancarea ta va fi mai aromata si mai gustoasa, poti fi sigur ca sanatatea ta va fi protejata.

Desigur, ar fi bine sa cumperi doar TURMERIC certificat organic, pentru a beneficia de toate propritatile sale extraordinare.

Surse articol: http://eatlocalgrown.com/article/12482-science-confirms-turmeric-as-effective-as-14-drugs.html

http://suntsanatos.ro/s-a-demonstrat-stiintific-turmericul-este-mai-puternic-decat-medicamentele-3726.html

OFERTA: Sucul de Turmeric  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

De ce să optezi pentru SUC și nu pentru praf?

Studiul Kirlian in care se vede ca sucul este mult mai puternic si eficient decat praful de turmeric!
A fost utilizat un sistem complex, original, de achizitie de imagini electrostatice in electroluminiscenta, de frecventa inalta, de tip KIRLIAN, cu ecran electrod transparent, expunere la lumina ambientala, software de achizitie si prelucrare de imagine, controlat si dispozitiv de spectrometrie MINOLTA, modificat, controlat prin software dedicat.
In imaginea obtinuta pe suc de turmeric 100% presat la rece se observa descarcari luminiscente de tip granular, confluente si difuze cu o medie a intensitatii luminoase relative de cca 78p din 100p posibile, fapt care denota un grad crescut de activitate moleculara in solutie. Inregistrarile spectrometrice succesive pun in evidenta o deplasare a spectrului KIRLIAN intre 623 nm si 782 nm, cea ce denota o deplasare spectrala, predominent spre rosu, ceea ce poate semnifica o activitate organica, predominant antiinflamatorie.
In imaginea prezentata si obtinuta pe o solutie fiziologica de extract de Curcumin pur 1000 mg in 30 ml solutie fiziologica 9%, se pune in evidenta o intensitate luminoasa scazuta cu cca 45% comparativ cu imaginea obtinuta pe suc cu concentratie 100% suc turmeric presat la rece si o distributie compact difuza a descarcarii electroluminiscente de tip KIRLIAN. Spectrul in cazul acestei solutii de Curcumin este inregistrat in domeniul intre 570nm – 664 nm, ceea ce poate semnifica o activitate predominent antioxidanta.

Untitled3

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Inregistrarile spectrometrice succesive pun in evidenta o deplasare a spectrului KIRLIAN intre 623 nm si 782 nm, cea ce denota o deplasare spectrala, predominent spre rosu, ceea ce poate semnifica o activitate organica, predominant antiinflamatorie in cazul sucului de Turmeric.

Spectrul in cazul acestei solutii de Curcumin este inregistrat in domeniul intre 570nm – 664 nm, ceea ce poate semnifica o activitate predominent antioxidanta.

 

BeFunky Designbnm

 

Pentru informatii suplimentare despre suc, consultatii, scheme de tratament acordate de catre Terapeut biofeedback, Dolbea Loredana, rog sa ne contactati la numarul de telefon: 0735.156.591

 

 

 

 

 

 

Dna. Dr. Carmen P. despre Suc 100% Pur Turmeric curcuma

De-a lungul timpului numeroase ambalaje au arătat că, spre exemplu, sucul de portocale conține numai 5 % pulpă de portocală, în timp ce restul de ingrediente sunt coloranți și altele. Ei bine, în ceea ce privește sucul de turmeric de la Blue Diamond, acesta este 100% natural, preparat din ingrediente proaspete, spre deosebire de praful de turmeric care este obținut prin prelucrarea rădăcinilor de turmeric uscate, care, evident, și-au pierdut o parte din nutrimente.

OFERTA: Sucul de Turmeric  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

 

Despre sucul de Turmeric cu nutritionist Robert L.

 

Mod de administrare: 15 ml (1 lingură) suc turmeric zilnic, pur sau diluat cu puţină apă sau suc natural prospăt de fructe neîndulcit de preferinţă dimineaţă pe stomacul gol cu 15 – 30 de minute înainte de micul dejun dacă nu există o altă recomandare a medicului dumneavoastră curent.

OFERTA: Sucul de Turmeric  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

Atenţionare: Persoanele care urmează un tratament cu anticoagulante trebuie să folosească cu precauţie turmericul şi doar sub indicaţia medicului.