Terapia Indigo – O Terapie care Revolutioneaza Medicina! –

                           38198966 O terapie care revoluţionează medicina în America,       acum şi în Romania!

 

 

 

 

Totul despre Terapia INDIGO392338406

Medicii si oamenii de stiinta recunoscuti afirma ca din punct de vedere al aspectelor psiho-educationale, biofeedback-ul reprezinta: “Una din strategiile fundamentale, necesare pentru reducerea cheltuielilor in domeniul sanatatii si imbunatatirea sanatatii si a calitatii vietii”

Functionarea organismului se bazeaza pe energie. Majoritatea proceselor fiziologice nu sunt percepute la nivel constient. De exemplu, nu constientizam tensiunea musculara acumulata, enzimele eliberate de pancreas sau modificarile undelor cerebrale. Fiecare asemenea proces implica un transfer de energie:electrica, chimica, cuantica sau fotonica.

Aceste activitati energetice reprezinta de fapt actiuni si reactiuni fiziologice la stimuli electrici, detectate de Dispozitivul de Biofeedback INDIGO si odata constientizate aceste procese, ele pot fi echilibrate sau controlate energetic.

Biofeedback reprezinta o terapie psihofiziologica care face parte din medicina alternativa, neinvaziva si fara efecte secundare pentru corpul uman.

Sistemul de Biofeedback INDIGO13820465


In aproximativ cinci minute, Sistemul de Biofeedback INDIGO detecteaza si inregistreaza simultan informatii despre reactiile de stres ale clientului.

Dispozitivul INDIGO a fost creat dupa multi ani de cercetare in campul bioenergeticii si este cel mai nou si performant echipament existent in Romania in acest moment (lansat in SUA in februarie 2010). Utilizeaza teorii si tehnologii moderne precum:ultrasunete, EEG, EKG, EMG, GSR, TVEP, CAT SCAN, MRI.

INDIGO- ul este bland cu organismul si nu are efecte negative asupra sa.
Sistemul de Biofeedback INDIGO ne arata voltajul, amperajul, rezistenta, hidratarea, oxigenarea si presiunea protonica si electronica a clientului. Studii recente sugereaza ca acesti parametri electrici sunt indicatori pretiosi ai sanatatii respectiv stresului la care sunt supuse diferite functii ale organismului.
Diferitele elemente ale stilului de viata care contribuie la cresterea nivelului de stres al organismului se refera in scorurile SOC ( Suppression and Obstruction to Cure – piedici si obstacole in calea vindecarii) ale Sistemului de Biofeedback INDIGO, fiind o unealta inevaluabila pentru procesul terapeutic psiho – comportamental.

Terapii biofeedback cu aparatul INDIGO:

13507172_1764578557090074_1870482007098504654_n22

 • Identificarea sensibilităţii la alimente,
 • Deficienţele nutriţionale (vitamine, minerale, acizi graşi, etc);
 • Compatibilitatea organismului cu diferite substanţe organice sau chimice (medicamente);
 • Blocajele coloanei, TMJ, os sacru, dantură;
 • Nivele hormonale, funcţia suprarenaliană, neurotransmiţători;
 • Oxigenare, hidratare, energie mentală, grad de imunitate, vitalitate, dezechilibre energetice la nivel celular, traume (fizice, psihologice, emoţionale, spirituale);
 • Blocajele meridianelor energetice,echilibrare chakre şi aura ;
 • Terapie pentru slăbit şi antiîmbătrânire ;
 • Terapie pentru eliberarea stresului emoţional ;
 • Terapii de relaxare musculară ;
 • Creşterea performanţelor sportivilor prin echilibrarea stărilor psihice şi emoţionale şi controlul stresului ;
 • Îmbunătăţirea circulaţiei sanguine periferice şi echilibrarea tensiunii arteriale ;
 • Terapie pentru renunţarea la dependenţe: ţigări, alcool ;
 • Blocaje ale sistemului nervos ;
 • Identificare de viruşi, microbi, ciuperci, bacterii prezente în corp.

 

Cum mă poate ajuta Dispozitivul de Biofeedback INDIGO să îmi îmbunătățesc starea de sănătate?

 13507172_1764578557090074_1870482007098504654_n22

Sistemul INDIGO acționează la o serie de nivele; el poate trimite semnale pentru a măsura și înregistra reacțiile electrofiziologice la o multitudine de stimuli, poate re-educa diferiți mușchi, nervi sau organe și/sau poate re-educa zone ale minții/corpului pentru a obține tipare sănătoase.

Dispozitivul INDIGO este de departe cel mai sofisticat sistem de biofeedback existent pe piață la ora actuală. Cu dispozitivul INDIGO pot fi utilizate atât programe prestabilite de reducere a stresului cât și programe individualizate, create pentru a răspunde nevoilor specifice fiecărui client.

Aparatul INDIGO si softul acestuia receptează si utilizează semnalele psihofiziologice primite de la client in cadrul unor şedinţe de terapie sau de instruire, iar terapeutul evaluează şi acordă consultanţă clientului în scopul îmbunătăţirii stării sale de sănătate fizică, psihică și emoţională, furnizând informaţii despre sănătatea clientului.

Clientul vizualizează şi conştientizează efectele pe care stresul, stilul său de viaţă, trecutul său emoţional le au asupra stării de sănătate. În cadrul şedinţelor de terapie învaţă să facă conştient modificări în comportamentul şi stilul său de viaţă în scopul de a-şi îmbunătăţi şi păstra starea de sănătate.

 

UNDE NE GASITI?

Avem cabinete in Curtea de Arges, Pitesti si Bucuresti!

Pentru programari si informatii sunati la nr: 0735.156.591!

Aceste consultatii sunt oferite de catre Terapeut Biofeedback Dolbea Loredana, cu o experienta de peste 6 ani in terapii alternative si multe cazuri de diferite afectiuni rezolvate!

O şedinţă de evaluare şi terapie durează cca. o oră jumătate.