Stiai ca 75% dintre medici refuză chimioterapia pentru ei înşişi? Oare de ce?

medic-teofil-300x200 (1)

Medicul Teofil Lung de la Clinica de Chirurgie Maxilo-Facială Cluj transmite un mesaj doctorilor să nu mai prescrie chimioterapie în cazurile de cancer la cap sau la gât, deoarece nu au rezultate, tumorile se extind, iar efectele sunt “catastrofale”, el spunând că sunt sute de astfel de cazuri.

Sursa:  ampress.ro

 

”Unii din asta trăiesc, îi trimit pe pacienţi să facă şedinţe de chimioterapie , chiar dacă nu e cazul, sunt afaceri extraordinare.

Nu există tumoare pe lumea asta, şi este dovedit histopatologic, care să fie tratată cu chimioterapie şi să dispară.

Nu am văzut asta în 40 de ani de carieră”, a afirmat Teofil Lung, conform Mediafax.

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

În trecut, medicii obişnuiau să creadă că dacă drenau sângele unei persoane bolnave, infecţia „necurată” sau boala se va curăţa din trup, dar toată această procedură nu făcea decât să înrăutăţească starea acelei persoane. Bolnavul era din ce în ce mai slăbit, incapabil să lupte împotriva a indiferent ce îi invada organismul. Cel mai probabil pierdea bătălia pentru viaţă în cel mai scurt timp.

Potrivit Natural News, cercetările bazate pe chestionare cu itemi de alegere continuă să arate că 3 din 4 doctori şi oameni de ştiinţă ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi, datorită efectelor devastatoare asupra întregului trup şi a sistemului imunitar, dar şi datorită ratei de succes extrem de scăzută.

Pe lângă aceasta, numai 2-4% dintre cancere răspund la chimioterapie, obținându-se o prelungire a duratei de viaţă. Şi totuşi, actualmente este tratamentul prescris în mod obişnuit pentru orice fel de cancer.

Studiul pe bază de chestionare, elaborat de cercetătorii de la McGill Cancer Center, a fost realizat pe un eşantion de 118 de doctori, toţi experţi în cancer. Medicii respectivi au fost rugaţi să-şi imagineze că au cancer şi să aleagă din șase terapii diferite, tratamentul pe care l-ar urma. Aceştia nu numai că au respins chimioterapia, dar au răspuns şi că nu le-ar permite membrilor familiilor lor să recurgă la acest procedeu! Opțiunile medicilor arată care este adevărata lor opinie referitoare la metoda clasică de tratament a cancerului!

Studiul are un efect profund asupra opiniei publicului larg despre tratamentele chimio în cea mai mare parte a societăţii din Vest, în special în Statele Unite, care le foloseşte mai mult decât orice altă naţiune din lume. Lipsa de încredere arătată de către doctori s-a extins asupra pacienţilor şi opțiunea pentru folosirea remediilor naturale este din ce în ce mai des întâlnită. Mult mai des chiar decât la începutul secolului 20, înainte de apariţia medicinei alopate, așa-zis clasice, a produselor farmaceutice şi a utilizării radiaţiilor pentru diagnostic și tratament.

Nivelurile ridicate de toxicitate produse de medicamentele de sinteză sunt exact ultimul lucru de care are nevoie o fiinţă umană atunci când luptă cu infecţia, boala sau pneuomonia. Dereglările auto-imune apar în principal atunci când oamenii înghit chimicale din mâncare sau apă, îşi fac vaccinuri care conţin substanțe toxice, consumă îndulcitori artificiali sau se expun la poluarea din mediu.

Chimioterapicele, cum este, de exemplu, popularul Cis-platinum, umplu corpul cu toxine foarte puternice, iar doctorii şi oamenii de ştiinţă ştiu foarte bine aceasta. Dar datorită presiunilor impuse de lumea medicală (și aici interesele financiare ale concernelor farmaceutice joacă un rol important) chimioterapia este încă „recomandată”. În America s-a ajuns chiar la situația aberantă că FDA (The Food and Drug Administration) interzice medicilor să prescrie vitamine, suplimente alimentare, plante medicinale sau super-alimente.

Calea prin care poţi învinge cancerul este să-ţi detoxifiezi trupul şi să consolidezi sistemele naturale de apărare ale organismului, nu să reduci și mai mult posibilitățile trupului de a lupta împotriva bolii, bombardând un organ sau o tumoare cu chimicale care afectează întregul organism. Analogic vorbind, dacă o persoană în vârstă s-a rănit la un deget şi a avut nevoie de un mic bandaj pentru a-l ajuta să se vindece, l-ai scufunda pe bătrân într-o piscină plină cu apă rece ca gheața pentru mai multe zile la rând şi ai aştepta să i se vindece rana de la deget?

Medicii ştiu cât de absurdă este terapia cu chimicale, dar când o societate îşi bazează mare parte a terapiei pe managementul cronic al îngrijirii, ei sunt în tăcere siliţi să o sugereze sau să îşi găsească altă profesie.

Chimioterapia are rezultate foarte slabe în cazul tumorilor solide ce apar la nivelul colonului, plămânilor sau la sâni, aşa cum s-a arătat în ultimii 10 ani şi totuşi, unii doctori o „împing” în faţă în încercarea de a elimina tumorile maligne apărute în aceste zone ale trupului.

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

Ar putea fi un fapt lipsit de semnificație că aproape 75%dintre doctori ar refuza chimioterapia pentru ei înşişi și pentru membrii familiei lor , dar totuşi o prescriu pentru 75% dintre pacienţii lor? Preţul costisitor al chimioterapiei şi probabilitatea „sprijinului bănesc” oferit medicilor de marile companii farmaceutice strigă răspunsul NU!

În cel mai bun caz, chimioterapia ar trebui luată în considerare ca tratament alternativ, dar pentru mai mult de 70 de ani, medicina convenţională a deformat percepţia publicului despre medicina adevărată.”

 

Surse: 

http://www.naturalnews.com/036054_chemotherapy_physicians_toxicity.html

http://www.curenaturalicancro.com/en/75-percent-of-the-physicians-refuses-chemotherapy-themselves

Dr. Michael Cutler :

 “Este radioterapia o alternativă mai sigura, mai eficienta pentru a trata cancerul?”

Răspuns: Radioterapia a ascuns pericolele și riscurile care nu sunt cunoscute publicului larg.”

Te invit sa vizionezi primele 3  sau 4 minute din acest film, in care copii au murit datorita radioterapiei si NU a cancerului:

 

Unul dintre cele mai eficiente remedii naturiste impotriva cancerului este Graviola.

 

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.
graviolaGraviola este un copac tropical ale cărui fructe conţin seminţe cu proprietăţi anticancerigene.

Unul dintre compuşii din aceste seminţe denumit acetogenins s-a demonstrat a fi foarte eficient împotriva mai multor forme de celule canceroase fără să afecteze şi celulele sănătoase. Acest lucru se datorează faptului că celulele canceroase conţin enzime unice, iar acetogenins distruge doar acele enzime. Majoritatea studiilor despre proprietăţie canticancerigene ale graviolei au fost realizate la Universitatea Purdue din Indiana.

Proprietăti si actiuni ale sucului de GRAVIOLA: antibacterian, antihelmintic, anticancerigen, anticonvulsiv, antidepresiv, antifungic, antimicrobian, antineoplasmic, antiparazitic, antispasmic, antitumoral, antiviral, astringent, depresant cardiac, citotoxic, febrifug, hipotensiv, insecticid, sedativ, stimulent digestiv, vasodilatator, vermifug.

 

Recunoastere INTERNATIONALA a sucului de GRAVIOLA si in ROMANIA. Medicii accepta, in sfarsit, meritele acestui suc de GRAVIOLA care a ajutat multe persoane.

Vezi filmuletul cu prezentarea sucului de GRAVIOLA la ”Al V-lea Congres National cu  Participare Internationala de Medicina Integrativa“ la Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”

 

 

 

 

Pentru informatii suplimentare despre suc, consultatii, scheme de tratament acordate de catre Terapeut biofeedback, Dolbea Loredana, rog sa ne contactati la numarul de telefon: 0735.156.591

 

1906758806Testimonials

CAZ 1: Simona (38 de ani) este o femeie, mama si sotie care in 5 iunie 2013, intr-o zi care a inceput
ca oricare alta, avand grija de gospodaria ei a facut dintr-o data o hemoragie puternica, fara sa
aiba vreo durere sau un semn dinainte ca ar fi bolnava. A mers cu sotul ei la spital, unde dupa
niste investigatii a aflat un diagnostic socant : neoplasm rectal hemoragic cu metastaze. Medicii iau
spus ca trebuie urgent sa o opereze apoi sa-i faca chimioterapie apoi radioterapie pt. ca altfel
poate muri in urmatoarele zile, cancerul era extins dupa spusele lor. Socul a fost mare, asa ca a
iesit sa se reculeaga putin. Au inceput sa-i treaca prin minte tot felul de ganduri si intrebarile : DE
CE DOAMNE EU ? DE CE ACUM ? A inceput sa-si faca griji pentru cei 2 copii ai ei care inca nu
erau pe picioarele lor “ aranjati “ cum ii place la orice parinte sa-si stie copiii. A stat si a cantarit
optiunile si a hotarat sa nu se opereze, avand speranta ca trebuie sa mai existe si o alta alternativa,
nu doar cea spusa de acei medici. A semnat pe propria raspundere ca nu e de acord cu operatia si
a plecat de la spital hotarata sa ceara si alta parere de la alti medici. Alt spital, alti medici tot in
Pitesti. A ajuns in Bucuresti la spitalul Fundeni unde i s-au facut din nou investigatii. In urma
analizelor de aici si a rezultatului de la CT (computer tomograf) i s-a prescris tratament 3
saptamani cu Xeloda – 40000 mg./zi. ( Xeloda – indicat pentru tratamentul adjuvant al pacienţilor
cu cancer de colon stadiul III ). A mers acasa si a inceput tratamentul prescris. A inceput sa se
simta rau, sa aiba greturi, nu suporta nici un fel de miros. A ajuns fara putere la pat. A incetat
tratamentul dupa 2 saptamani avand convingerea ca un tratament care face sa te simti asa de rau
si sa te puna la pat nu are cum sa te faca bine. Doar un om puternic si increzator putea sa ia
aceasta decizie.
In tot acest timp ea nu a incetat sa se roage, fiind o femeie credincioasa si nu a incetat sa
caute si sa spere sa gaseasca un alt tratament care sa o vindece.
Pentru ca nimic nu e intamplator in lume, rugamintile ei din suflet s-au implinit la
inceputul lunii august cand a auzit de cabinetul de terapie alternativa al doamnei Loredana
Dolbea, terapeut biofeedback acreditat, priceput si rabdator, care este in primul rand un om cu
un suflet mare careia ii pasa de orice fiinta umana. S-a programat si plina de speranta si incredere
si a mers la consultatie.
Adevarata poveste incepe doar acum odata cu inceperea vindecarii. Incercarea grea prin
care trec oamenii care sunt diagnosticati cu cancer nu se poate trece de unul singur si nici nu
exista pastila minune.
Exista terapia biofeedback pe care dna Loredana Dolbea o aduce in vietile noastre, cu
profesionalism si grija fata de fiecare pacient al dumneai, cu ajutorul aparatului INDIGO.
Exista minunea naturii GRAVIOLA, incepand cu luna august, Dumnezeu a vrut ca acest
fruct tropical miraculos din America de Sud sa ajunga prin intermediul firmei Blue Diamond
Generation si la persoanele greu incercate de boli si in Romania.
Incepand cu luna august a inceput administrarea de suc GRAVIOLA. Pe langa acest
suc/piure a inceput si un regim alimentar vegetarian, cu multe sucuri de legume, fructe fara
prajeli, fara conservanti, ceaiuri din plante, regim stabilit de catre dna Loredana Dolbea.
Toate acestea au fost insotite de consiliere si sprijin emotional si incurajare din partea
dnei. Loredana, a sotului si a baiatului. In afara de corpul fizic, dna.Loredana a indrumat si
vindecarea psihica si spirituala, care fac parte din procesul de vindecare a bolii. Un om bolnav are
nevoie de curaj, incredere in forta de vindecare, ajutor si alinare, energie din natura.
Cand Simona a fost intrebata cum a luat GRAVIOLA, ne asteptam sa ne spuna modul de
administrare dar raspunsul ei a fost : CU DRAGOSTE. Acest fapt ne-a intarit credinta ca
GRAVIOLA nu este un medicament care trebuie administrat, este ajutorul si sprijinul corpului
fizic in calea lui spre vindecare. Ne-a spus apoi ca ea vorbea cu GRAVIOLA, ii spunea ca o iubeste
si ca se bucura ca o va ajuta. Un lucru important de mentionat este ca nu i-a fost rau si ca s-a
simtit bine tot timpul cat a consumat acest minuat suc. Nu a uitat tot timpul sa se roage, sa aiba
credinta, recunostinta si increderea ca se va vindeca.
Cateva rezultate in timpul curei cu GRAVIOLA in urma colonoscopiei : la inceput tumora
de 4×5 cm. Dupa 2 sticle de GRAVIOLA tumora de 2×3 cm, tumora 11 mm.
Pe 25 noiembrie 2013, rezultatul colonoscopiei arata ca in loc de tumora pe rezultat scrie
de o mica cicatrice de 1,5/2 cm alba in zona rectala. A consumat pana la acea data 10 sticle de
GRAVIOLA.Aceste rezultate exista, exista si foile de externare, rezultatele colonoscopiilor, ale
CT-urilor.
Simona va trebui sa mearga timp de sase 6 luni la analize, fiind vindecata, si ne spune ca”
eu deja stiu ca m-am vindecat, voi mai lua GRAVIOLA preventiv, voi continua terapia cu
dna.Loredana Dolbea si voi continua sa fiu credincioasa si puternica”.

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

CAZ 2: Dl. Dumitrica Mihail – 63 ani-  ne face cunoscute urmatoarele rezultate obtinute in timpul administrarii remediului Graviola: la patra sticla de Graviola consumata, d-nul a eliminat placa mucoidala si un papilom de marimea unei alune care era in
evolutie de cativa ani, trezindu-se dimineata cu el dezlipit.
CAZ 3: Dna.Cristina – 41 ani, cu probleme genitale(multiple chisturi), ne povesteste ca in timpul
administrarii sucului-piure Graviola a inceput eliminarea acestor chisturi si nu a mai fost nevoie
de interventie chirurgicala.
CAZ 4: Dna. Iulia – 40 ani, programata pentru interventie chirugicala pentru noduli la sani de
diferite dimensiuni, in urma administrarii a doua sticle de Graviola, nodulii s-au diminuat iar dna.
doctor care o avea in monitorizare i-a comunicat ca nu mai este nevoie de operatie.

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

CAZ 5:  Bună ziua! M-am decis să scriu câteva cuvinte,cu toate că sunt mult prea sărace cuvintele, să pot descrie mulțumirile pe care vreau să le transmit și trăirile mele din ultimii ani.Pe scurt: Am fost diagnosticat cu cancer de vezică urinară la sfârșitul anului 2012 unde s-a intervenit chirurgical (foto 1,2).În 2013 deja au apărut determinările secundare ganglionare, în masă,(foto 3).Pentru că mărimea ganglionilor îmi puneau viața în pericol,nestagnând nici cu chimioterapie (opturând vene,aortă… ) s-a intervenit chirurgical la Cluj . (foto 4).Postoperator am continuat chimioterapia.Imediat după operație făcând numeroase ecografe, nu CT-URI, ale căror rezultate erau favorabile cu excepția unui ganglion localizat iliac stâng, despre care mi s-a spus că este postoperator inflamat ,nu în cadrul bolii,cu diametrul de 1,5 mm,am sperat în vindecare.
La recomandarea medicului curant am continuat chimioterapia încă 6 luni,respectând schema prescrisă, perioadă pe care nu vreau să mi-o mai amintesc vreodată, de aceea nu intru în detalii, doar vă precizez faptul că îmi doream deja să mor,că oricum devenisem o legumă, nu mai reușeam să mă ridic singur din pat,nu mai mâncam pt că vomitam tot,aveam dureri îngrozitoare în tot corpul ,de la 120 de kg ,ajunsesem la 70 kg.
În fine….la un moment dat am am spus că nu mai fac nici o chimioterapie și am făcut un CT,al cărui rezultat m-a șocat.(foto5).După atâta chin ,cu un rinichi aproape de blocaj renal,cu o tensiune peste 28 ,cu o hemoglobină 6,3,primesc vestea că acel”ganglion postoperator inflamat „era acum cu diametrul de 9,5/9cm parțial necrozat, tangen la arterele iliacă internă și externă etc…DECI AJUNSESEM DE UNDE AM PLECAT.
Ca opțiune am avut radioterapia.Zis și făcut! Merg la programarea făcută de medicul curant, la șefa secției de radioterapie ,cu recomandări etc..siii…surpriză, sunt refuzat,pt că îi spune doamna Dr. fetei mele :”Nu rezolv nimic cu radioterapia! Dumneavoastră nu vedeți ce are acolo?Eu, în metastaze radiez degeaba, e ca un fier, nu am ce să mai fac,luați -l acasă și nu-l mai patimiti degeaba „!
Bineînțeles că fata nu mi-a spus atunci conversația, doar că nu e bine să fac radioterapie că e foarte riscant.
Ok!?Păi și ce rămâne de făcut???…păi operație la Cluj ,că iar avem artere de reconstruit după extirparea blocului adenopatic.
Atunci am spus GATA,în halul în care eram de slăbit din toate punctele de vedere,nu numai la exterior ,cât și interior, am spus că nu vreau să mor pe masa de operație, vreau să mor acasă.
Era viața mea,nu putea nimeni să mai hotărască pt mine!
Și acum începe VIAȚA MEA DIN NOU,în loc să se termine:
Fata mea descoperă Blue Diamond, o firmă cu produse naturale. …etc…Bineînțeles că și eu și ea ,am fost foarte sceptici,având în vedere calvarul prin care trecusem,fără nici un rezultat,dar pt că era totuși o șansă ,ne-am agățat de ea…
Am început tratamentul cu produse de la ei,după câteva luni de la ultimul CT,timp în care deja se simțea ganglionul și la palpat, iar piciorul era numai umflat. Acum( foto 6)CT făcut ieri,spune cam așa pe înțelesul tuturor:Nu mai există nici un fel de cancer ,iar ganglionul ăla plin de necroză este astăzi o başică cu lichid,care poate fi drenată foarte ușor!!!!Eu am revenit de mult la forma inițială 😎 ,120 de kg,hemoglobină 14 etc, mi-am reluat activitățile,înot, sală etc..dar acum am și confirmarea că sunt complet VINDECAT! !!!
AM ÎNVINS O MOARTE CARE STĂTEA CU SECUREA LA UȘA MEA ,DE ATÂȚIA ANI!
De aceea am spus și la începutul povestirii mele, că sunt prea sărace cuvintele să pot mulțumi îndeajuns tuturor celor care au făcut posibil ca aceste produse să intre și în viața mea!!!
Acum că sunt vindecat voi avea mulți ani de acum în colo,la dispoziție, să-i menționez în rugăciunile mele!
Și penultima foto pe care o atașez este dovada că după 40 de ani de chelie,identică cu pista de aeroport 😂😂😂,părul se poate regenera cu ajutorul produselor din natură. 😉😉😉

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

 

CAZ 6: O doamna din Tomesti, diagnosticata in luna decembrie 2014 cu cancer la plamani, dupa ce a consumat 8 sticle de Graviola, un produs natural, distribuit de Blue Diamond, a ajuns la performanta ca radiografia efectuata in luna aprilie anul acesta, sa nu mai aiba nicio urma de tumora.

OFERTA: Sucul de GRAVIOLA  se poate comanda cu reducere de 23%  de pe linkul de AICI.

CAZ 7:  Barbat de 73 ani, diagnosticat cu cancer la prostata in luna mai 2015, markerul PSA (antigen specific prostatic) avea valoarea de 19,25 ng/mL in data de 21.05.2015, o valoare extrem de mare (valoarea maxima <4,40 ng/mL) . Dupa 6 sticle de graviola cu zeolit, ieri, 25.06.2015 reface analizele iar valoarea markerul-lui PSA a scazut la 3,35 ng/mL, adica, sub limita maxim admisa. Atasez buletinul de analiza care dovedeste cele relatate mai sus.
Chiar daca cei mai multi dintre voi, veti trece la ”si altele…” cele relatate, va rog sa tineti minte faptul ca GRAVIOLA face minuni, si daca, cu toate ca nu doresc nimanui o asemenea incercare, veti avea persoane dragi atinse de aceasta maladie, dati-le o sansa la viata.
Multumesc Blue Diamond, pentru ca mi-ai oferit sansa de a face oameni fericiti!