Otetul 100 % natural de Kombucca in care s-au fermentat ingrediente valoroase mentinerii si redobandirii sanatatii noastre cum ar fi: turmeric, ghimbir, ardei iute – chilly, pulbere graviola, seminte de dovleac, samburi de caise, busuioc se utilizeaza la aromarea salatelor si preparatelor in care se foloseste otetul, dar vine cu un plus de arome si beneficii pentru sanatatea noastra.
Cercetarile biologiei moleculare au aratat ca in corpul fiecarui om exista de 10 ori mai multe celule microbiene decât celule care compun organismul uman, iar numarul genelor microbiene il depaseste de 150 de ori pe cel al genelor umane. Ne putem da seama ca raportul dintre bacteriile benefice si cele daunatoare este unul foarte important pentru starea noastra de sanatate.
Relaţia noastra cu bacteriile care traiesc in noi este una simbiotica: in schimbul hranei, ele ne ajuta sa digeram alimentele, sa producem vitaminele de care avem nevoie si sa ne intarim sistemul imunitar. Sistemul imunitar trebuie sa tolereze mii de specii de bacterii inoffensive, acestea joaca un rol important in lupta impotriva agenţilor patogeni – bacteriile „rele”.
Mod de utilizare :
Se pulverizeaza pe salate sau alte mancaruri dupa gust.