Cel mai bun chimist al lumii este natura insasi. Printre plantele minune de pe Pamant este si Graviola (Annona Muricata, Guanabana), un arbore vesnic verde care creste in zonele tropicale si subtropicale. Graviola a devenit recent populara în Occident, dar are o istorie lungă în remedii din plante vechi și tratamente traditionale in zonele in care creste acest arbore. Acum e cunoascuta in intreaga lume datorita calitatilor revolutionare, curative si regenerative pentru intreg organismul uman.
Graviola, un copac din padurea Amazoniana, are un aport foarte important in cresterea gradului de imunitate a organismului, este o sursa naturala bogata in vitamine, fibre, antioxidanti, peptide si uleiuri esentiale. Graviola are peste 100 de fitochimicale acetogenine diferite ce se regasesc in toate partile acestui arbore, fiind una din cele mai cercetate plante.
Se recomanda pentru o stare de bine! Sustine calitatea vietii!
GRAVIOLA are un numar de utilizari multiple, in special terapeutice. Totul se foloseste de la acest copac minune: Frunze, seminte, coaja, fructele si radacinile. Mai jos sunt enumerate doar cateva dintre utilizarile tradiționale.
1. Frunzele (ceai graviola) sunt folosite pentru dureri de cap si insomnie. Frunzele contin, de asemenea, antioxidanti cunoscuti in lupta inflamațiilor.
2. Ceaiul facut din frunze de Graviola a fost mult timp folosit în regiunea Amazonului pentru a trata tulburari hepatice si de stomac.
Ceai GRAVIOLA facut din scoarta, frunze, radacini este folosit:
• ca un sedativ, antispasmodic
• pentru a calma nervii,
• pentru a reduce tensiunea arteriala
Beneficiile folosiri ceaiului sau sucul de graviola este imens. Va enumar cateva bolii grave pe care le poate rezolva: Cancer pancreatic, cancer de plamani, cancerul de san, are proprietati analgezice si antinflamatoare, diabetul, tensiune arteriala si afectiunii ale inimii etc.
Mod de preparare ceai:
Se pun 5-7 gr. de frunze de Graviola pisate intr-o cana de sticla sau ceramica. Se fierb 250 – 350 ml apa. Apa fiarta se toarna apoi in cana peste frunzele pisate. Se acopera si se lasa sa infuzeze 30 – 45 minute. Se strecoara si se poate consuma cald sau rece. Se recomanda pentru indulcire: stevie, sirop de agave sau mesteacan sau miere. Puteti adauga si putin suc de lamaie pentru aroma.
Utilizarea recomandata:
Se pot consuma 1 – 3 cani pe zi, de preferinta cu 30 minute inainte de masa. Utilizati pe perioade scurte de timp, 1-2 luni.
Atentionari:
A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica recomandata (3 cani). Produsul nostru este 100 % natural, obtinut in conformitate cu standardele de calitate ISO 9001 si ISO 22000.