ALOE FEROX SI KILOGRAMELE IN PLUS

Dintre toate speciile de aloe,

Aloe ferox are efectele cele mai puternice in curele de slabire.

aloe-ferox

De ce?

 

Pentru ca substantele amare pe care le contine in mari cantitati, au un efect detoxifiant extrem de intens. Atat de intens, incat tratamentul de slabit cu aceasta planta va fi facut cu unele precautii. Mai precis, extractul cristalizat din aceasta planta va fi administrat in doze moderate, crescute progresiv, pentru a nu pierde kilograme prea brusc si pentru a nu perturba sistemul cardiac sau nervos. Aceasta specie de aloe actioneaza asupra obezitatii si supraponderalitatii pe trei cai simultan.

OFERTA: Sucul de Aloe Ferox  se poate comanda cu reducere de 23% de pe linkul de AICI!aloe-ferox

 

Are efecte laxative si diuretice puternice, printre cele mai puternice dintre remediile din flora mondiala, care aduc dupa sine o scadere masiva in greutate, pe seama eliminarii materiilor reziduale si a apei in exces din tesuturi. Aceasta actiune este vizibila intr-un timp destul de scurt (maximum doua saptamani), ceea ce face ca acest remediu sa aiba un succes deosebit in randul persoanelor care se lupta cu kilogramele in plus.

Inhiba apetitul alimentar – desi plantele amare stimuleaza in general, pofta de mancare, substantele rasinoase din aloe au un efect contrar, la cele mai multe persoane scazand apetitul, mai ales la administrarea sistematica, pe perioade mai ,ungi de timp.

Mareste usor rata metabolismului – studiile de medicina experimentala au aratat ca administrarea extractului cristalizat de aloe, conduce la arderea mai multor calorii de catre organism, pe seama proceselor digestive, a proceselor de eliminare, etc.

In plus, administrarea de aloe creste productia de colagen in organism, asa cum o arata un studiu corean recent. Colagenul este cel care da elasticitate pielii si ne ajuta sa nu aratam inestetic, ca si cum ne-ar fi ramas pielea larga dupa slabitul rapid. Totul este ca aceasta planta sa fie administrata in timp si sistematic.
Totusi, trebuie tinut cont ca acest remediu se ia un doze moderate si colerat cu un regim alimentar echilibrat, cu mai putine calorii.

OFERTA: Sucul de Aloe Ferox  se poate comanda cu reducere de 23% de pe linkul de AICI!

Doza recomandata de suc natural este 50 ml pana la 150 ml / zi luat simplu sau cu suc natural de fructe cu jumatate de ora inainte de masa.