Reducere!

Blue Coffee – Cafea naturala 100% cu Ganoderma & Kombucell

64 lei 49 lei

checkmark verde92% cafea naturala 100% macinata, 4% Ganoderma, 4% Kombucell;

checkmark verdeCombina placerea de a savura cafeaua cu grija pentru santatea ta;

checkmark verdeBucura-te de multiplele beneficii ale adaosului de Ganoderma si Kombucell;

*pretul afisat este valabil numai pentru MEMBRUL BD; automat devii membru BD cand plasezi o comanda pe site, cu urmatoarele beneficii: click aici pentru beneficii MEMBRU BD

 

Descriere Produs

DETALII PRODUS

Cafeua naturala 100%

Are o aroma bogata si un gust foarte rafinat. Cafea naturala 100 % prajita si macinata din soiuri superioare, atent selectionate, prelucrate in conditii de maxima igiena, respectand reteta si standarde germane

Ganoderma

Aceasta ciuperca contine mai mult de 200 de substante active benefice organismului. Ganoderma contine germaniu organic, polizaharide, adenozine si triterpenoide. Este un puternic imunostimulent, reduce colesterolul, ajuta la tratarea bolilor de piele si intinereste tenul si organismul. Ea are un rol esential in buna functionare a organismului, deoarece reface functiile ficatului si pancreasului, ajuta la buna functionare a glandelor renale, organismul va avea capacitatea de a se reface rapid si de a se vindeca, previne senilitatea si bolile asociate batranetii, previne alergiile si lupta cu succes impotriva cancerului.

 

Utila pentru:

-Eliminarea toxinelor si purificarea organismului;
-Stimularea metabolismului;
-Eliminarea excesului de acid uric si lactic;
-Scaderea colesterolului, toxinelor, detoxifiere;
-Antioxidantii continuti de Ganoderma protejeaza pielea de efectele daunatoare ale radicalilor liberi care cauzeaza aparitia ridurilor si imbatranirea prematura a pielii;
-Regleaza tensiunea, previne infarctul miocardic, obstructiile vasculare cerebrale si anghina pectorala;
-Reda starea de bine a organismului;
-Are efecte pozitive in boli digestive ca ulcer gastric, ulcer duodenal, gastrita, reglarea functiilor ficatului si pancreasului;
-Benefic in mentinerea densitatii osoase;
-Energizarea organismlui prin oxigenarea mai buna a celulelor datorita germaniului continut de acesta;
-Combate artrita reumatoida prin controlul inflamatiilor si echilibrarea sistemului imunitar.
Cercetarile stiintifice au demonstrat ca Ganoderma ajuta in tratamentul cancerului si opreste metastazele, elimina durerile cauzate de cancer si sporeste eficienta medicamentelor anticancerigene datorita continutului de germanium si a polizaharidelor – substante anticancerigene care fortifica sistemul imunitar, impiedica metastazarea si foarte important aparitia acestei boli. Ganoderma contine mai mult de 154 de tipuri de antioxidanti ce au efecte uimitoare asupra tratarii acestei boli.

Kombucell

Este un produs unic obtinut prin fermentarea polenului in Kombucha. Forma de pudra a acestui amestec este obtinuta prin atomizare. Kombuccell imbina proprietatile terapeutice ale consumului de polen fermentat cu cele ale ceaiului de Kombucha.

Polen fermentat:

Prin fermentare invelisul extern al polenului, exina, este distrusa determinand asimilarea mai usoara si rapida de catre organism. Astfel proteina din polen se transforma in aminoacizi – necesari functionarii si regenerarii ficatului.

Curata si intinereste organismul – elixirul tineretii – valoare terapeutica si antibiotica mult mai mare decat cea a polenului. Are aceleasi indicatii si recomandari ca si polenul dar actiunea polenului fermentat este mult mai rapida si mai puternica.

Este un produs natural, cu insusiri mai valoroase decat ale polenului datorita continutului mai mare in zaharuri simple, vitamina K, enzime si aminoacizi – contine toti aminoacizii esentiali, precum si a aciditatii sporite ce o face usor asimilabila. Este o sursa importanta de seleniu, un mineral esential pentru sanatatea organismului, cu actiune puternic antioxidanta.

Este benefic pentru :

-Fumatori si cei care consuma alcool. S-a constatat ca tutunul si alcoolul reduc absorbtia seleniului in tubul digestiv – un mineral esential pentru sanatatea intregului organism. Introducand in dieta acest produs bogat in seleniu se reduce deficitul lui;
-Asigura o detoxifiere profunda o organismului;
-Eficient in bolile de ficat: hepatite acute sau cronice, ciroze uscate sau umede. Este printre putinele remedii care refac celula hepatica;
-Stimuleaza imunitatea;
-Intareste vasele sangvine;
-Cresterea vitalitatii.

Si pentru ca acest polen este fermentat in Kombucha, efectele polenului fermentat sunt completate de efectele benefice ale ceaiului de Kombucha

Kombucha

In China acum mai bine de 2000 de ani , in timpul dinastiei Tsin, a fost descoperita o ciuperca despre care se spunea ca ar aduce nemurirea. Era o vietuitoare stranie: crestea numai in ceai negru indulcit, se dezvolta rapid ca o masa gelatinoasa iar lichidul galbui obtinut prin filtrarea sa avea un gust foarte placut si inviorator. Mai tarziu cu cateva sute de ani, a fost oficializata ca leac si in Japonia, in timpul imparatului Inkyo, care suferea de o boala digestiva grava pe care nici un medic nu se pricepea sa o vindece. Se spune ca a venit atunci la curte un medic chinez doctorul Kombu care a adus cu el o bautura placuta la gust, preparata dintr-o ciuperca miraculoasa. Miraculoasa, pentru ca imparatul nu numai ca s-a vindecat ca prin farmec, dar s-a simtit mai tanar si mai viguros ca niciodata. Entuziasmat, el a numit ciuperca dupa numele medicului care a adus-o – Kombucha.

Kombucha este o colonie de peste 12 specii de microorganisme care convietuiesc in simbioza, alcatuind un sistem biologic fascinant prin complexitatea si organizarea sa. Colonia este compusa din bacterii „prietenoase”- probiotice si ciuperci (drojdii), care transforma zaharul in care cresc, precum si principiile active ale ceaiului negru, in substante cu efecte vindecatoare remarcabile.

Contine:

Vitamine: complexul de vitamina B (B1, B2, B3, B6, B12), acidul folic, vitaminele C, D, K, PP.

Minerale: Fier, Mangan, Magneziu, Potasiu, Calciu, Cupru, Zinc, si de asemenea alti 14 acizi aminati precum si o multitudine de substante vegetale active (pana la 1000) cum ar fi: polifenoli, flavone si izoflavonoide

Aminoacizi, enzime si microorganisme probiotice vii :

-Acid glucoronic – cel mai puternic detoxifiant al organismului;
-Acid lactic – esential pentru sistemul digestiv. Asista circulatia sangelui, previne constipatia, previne cancerul prin reglarea pH-ului din sange;
-Acid acetic – este un conservant puternic si are proprietatea sa anuleze bacteriile daunatoare;
-Acid usnic – are actiune antimicrobiana – distruge bacteriile gram pozitive, un puternic antibiotic care poate lupta impotriva multor virusi;
-Acidul oxalic – ajuta la producerea de energie intercelulara;
-Acit butiric – proprietati antifungice, ajuta la combaterea infectiei cu candida. Proprietati protectoare contra cancerului de colon;
-Acid malic – ajuta la detoxifierea ficatului, ajuta la normalizarea tensiunii arteriale.

Kombucha poate ajuta in probleme precum:

Digestia: contine multi fermenti care ajuta la imbunatatirea digestiei. Probioticele fermentate trebuie sa ocupe un rol important in alimentatia noastra, deoarece ajuta la digestie, la absorbtia mineralelor si la mentinerea balantei interne.
Ficat / Bila: ceaiul de Kombucha contine glucoronacid care ajuta la detoxifierea acestor organe.
Reumatism, Guta, Artrita: Kombucha ajuta la detoxifierea organismului prin eliminarea toxinelor care altfel s-ar acumula in incheieturi si ar provoca dureri.
Rinichi: Kombucha este un puternic diuretic. Are puterea sa elimine din corp o cantitate mai mare de toxine decat normal prin urina, ceea ce va ajuta pe langa multe altele si in curele de mentinere/slabire.
Colesterol: Kombucha scade colesterolul si continutul de lipide din sange.
Astm / Alergii: se imbunatatesc in timpul consumului de Kombucha din cauza eliminarii toxinelor din corp.
Diabet: Kombucha scade zaharul din sange consumandu-l.
Kombucha influenteaza in bine toate bolile imune sau auto-imune, probleme ale tiroidei etc.

Mod de preparare: Se poate prepara la ibric sau la filtru, dupa preferinte

Atentionare:

A se pastra la loc ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor

Opinii

Nu există încă recenzii.

Only logged in customers who have purchased this product may leave a review.